Skip Navigation Links

FAQ

Hur ofta uppdateras rankningen?
Det skiljer sig mellan sökorden. Vanligtvis uppdateras rankningen 1 gång i veckan. Det kan ske mer frekvent eller mer sällan, men som minst 1 gång i månaden.

Varför ser jag inget i grafen?
Det kan bero på att rankningen inte hämtats ännu. Eller att det inte skett fler uppdateringar så du kan följa din placering över tid. Efter en tid av mätningar kommer du att kunna följa dina siffror i grafen.

Det står att min sökfras inte är rankad än?
Det kan ta allt ifrån en kvart till en dag. Kika tillbaks lite senare så är den förhoppningsvis rankad.

Kostar tjänsten någonting?
Idag är Serperior gratis att använda. Och verktyget kommer fortsätta som gratistjänst men med en begränsning av antal sökfraser och domäner som du kan bevaka. För att följa fler domäner och sökfraser kommer vi lansera en betaltjänst. Självklart meddelar vi dig innan denna förändring.

Hur många sökfraser kan jag lägga till och följa?
Du kan lägga till 15 sökfraser.

Hur många domäner kan jag lägga till och följa?
Du kan följa upp till 3 olika domäner.

Kan jag exportera siffrorna till Excel?
Ja, under din domän kan du välja att exportera siffrorna till Excel.

Kan jag få e-post med rapporter och vid förändringar?
Ja, under ”Redigera Profil” kan du välja hur ofta du vill ha rapporter över dina sökfrasers placeringar. Du kan även ställa in hur stora placeringsförändringar som du vill ha rapportering om. Det gör du under ”Bevakning av sökord”. Tryck på ”Redigera” och ändra siffran under ”Meddela mig när sökfras vunnit/förlorat antal placering(ar) ”. Siffran är förinställd på ”1”, vilket innebär att du får rapportering om din sökfras förlorar eller vinner en placering. Ändrar du siffran till ”2” får du endast e-post om sökfrasen förlorar/vinner två placeringar, och så vidare.

Min sökning på Google är inte samma som på Serperior?
Det kan vara för att Serperior hämtar rankningen i inkognitoläge. I annat fall påverkas sökningen av historik, tidigare sökningar och din plats. En annan anledning kan vara att placeringen ändrats sen senaste rankningen.

Vad kan jag göra för att förbättra min placering?
Ett tips är att kolla in vår SEO-skola. Annars kan du kontakta Getupdated, vi är experter på sökmotoroptimering. Vi har tjänster inom SEO, Google AdWords och mycket mer.

Vilka är det som står bakom Serperior?
Vi som står bakom detta verktyg är Getupdated. Vi har arbetat med sökmotoroptimering sen 2002. Om du vill ha hjälp att förbättra din rankning så kontakta oss på info@serperior.se.


Om du inte hitta svaret på din fråga här kan du kontakta oss på info@serperior.se